Nummer13

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vacature trainer en psychomotorisch therapeut

VACATURE PSYCHOMOTORE THERAPEUT (PMT) en TRAINER bij NUMMER 13

Ben jij de gedreven Psychomotore Therapeut of trainer die jongeren en gezinnen met spel en beweging helpt? Leer jij hen grip te krijgen op hun problemen en zichzelf positief te ontwikkelen? Durf jij buiten de gebaande kaders te denken om volledig bij de jongere aan te sluiten? Kan jij vanuit jouw opleiding en ervaring je bevindingen in praktische en bruikbare adviezen omzetten? Antwoord jij hier volmondig “ja” op, dan bieden wij jou de geweldige functie van Psychomotore Therapeut of trainer bij Nummer 13 aan! Genoemde functies kunnen gecombineerd worden.

Nummer 13, buro voor Straathoekwerk & Jongerenwerk
Met een geheel eigen visie en werkwijze biedt Nummer 13 straathoekwerk, jongerenwerk én PMT. De werkers zijn gedreven, autonoom en weten de juiste samenwerkingspartners te vinden om tot positieve ontwikkeling en resultaat te komen. Nummer 13 onderscheidt zich door laagdrempelig en toegankelijk te zijn, af te stemmen op wat nodig is en heeft veel ervaring met complexe hulpvragen. De meeste jongeren zijn 10 tot 18 jaar, maar je werkt ook met volwassenen. Van jou wordt gevraagd om ook ambulant te werken als de casus daar om vraagt.

Wat vragen wij van jou

  • Een afgeronde HBO-opleiding Vaktherapie PMT;
  • Voor de functie van trainer is hierboven genoemde opleiding niet van toepassing:
  • Je bent creatief in het opstellen van een behandelplan gericht op de persoonsgebonden problematiek van de jongere;
  • Je neemt initiatief en bent innovatief;
  • Je kan zelfstandig goed uit de voeten, maar zoekt ook actief de samenwerking.

Solliciteer en contact
Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden? Stuur je motivatie en CV naar Lambert Jongetjes: l.jongetjes@nummer-13.nl, of bel op 06 22671679.

Nummer13

Buro voor
straathoekwerk

Vaak wordt gevraagd waar de naam ‘Nummer 13’ vandaan komt. Lambert: “Ik ben een paar keer verhuist en elke keer woonde ik weer op nummer 13. En de mensen waarmee we werken, voelen zich vaak ook een nummer 13, het ongeluksgetal.” Nummer 13 bestaat sinds 2011.

Straathoekwerk Zeewolde

Straathoekwerk Oldebroek

Jongerenwerk Oldebroek