Nummer13

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ambulante begeleiding & Dagbesteding

Nummer 13 is gecontracteerd aanbieder (WMO) van dagbesteding en ambulante begeleiding in de Noord-Veluwe en Zeewolde. We bieden begeleiding aan (jong)volwassenen van 18 jaar en ouder die vast (dreigen te) lopen op meerdere gebieden in hun leven.

Arbeidsmatige dagbesteding

In de arbeidsmatige dagbesteding (geïndiceerde WMO zorg) werken mensen mee in het bedrijf en hebben hierbij een serieuze rol met verantwoordelijkheid naar draagkracht waarin zij kunnen groeien en ontwikkelen.

We hebben een Loods in Wezep waar we meerdere werksoorten aanbieden. Werken is de basis, van daaruit gaan we op zoek naar perspectief op het gebied van werk en andere leefgebieden. Mee doen, verbonden zijn en er toe doen is de start van nieuwe mogelijkheden en perspectief.

"Ik vind het fijn dat ik verantwoordelijk mag zijn voor vaste klussen en dat ik het op mijn tempo en mijn manier mag doen."

Ambulante begeleiding

Onze Ambulante begeleiding (geïndiceerde WMO zorg) is erop gericht om het zelf-oplossend vermogen van mensen te vergroten en om een stabiele basis te organiseren zodat men van daaruit zo zelfstandig mogelijk kan leven. Daarnaast richt de begeleiding zich op het creëren en verwezenlijken van perspectief en zingeving. 

De begeleiding van Nummer 13 is maatwerk en duurt daardoor zo kort of lang als nodig. Dat betekent praktische hulp bieden waar nodig, de situatie stabiliseren en van daaruit opbouwen. We zetten in op het aanleren van vaardigheden en het verstevigen van het eigen netwerk. 

"Ik vind het fijn dat ik mijn verhaal kan doen en dat jullie niet gelijk met allerlei oplossingen aankomen. Ik moet gewoon mijn irritaties kwijt en even de boel op een rijtje zetten en dan kom ik er wel uit"

Ben je op zoek naar ondersteuning (ambulant of dagbesteding), neem dan contact met ons op!

Nummer13

Buro voor
straathoekwerk

Vaak wordt gevraagd waar de naam ‘Nummer 13’ vandaan komt. Lambert: “Ik ben een paar keer verhuist en elke keer woonde ik weer op nummer 13. En de mensen waarmee we werken, voelen zich vaak ook een nummer 13, het ongeluksgetal.” Nummer 13 bestaat sinds 2011.

Straathoekwerk Zeewolde

Straathoekwerk Oldebroek

Jongerenwerk Oldebroek