Nummer13

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze organisatie

Nummer 13 is een jonge, energieke en lerende organisatie met gedreven medewerkers. We bieden Ambulant Jongerenwerk, Straathoekwerk, Ambulante begeleiding en Arbeidsmatige dagbesteding.
Daarbij zet Nummer 13 zich ook in ten aanzien van professionalisering en begeleiding van professionals door het bieden van coaching- en supervisietrajecten. Een belangrijk aspect binnen Nummer 13 is ontwikkeling en kwaliteit. Dit gebeurd intern, maar ook extern bieden we advies en trainingen op maat aan. 

"We zouden bijna vergeten dat het sociaal werk niet begonnen is met een kantoor in de wijk wachtend tot mensen binnenstappen, maar met het opzoeken van mensen in hun eigen leefomgeving en hier contact met hen maken als een vriendelijke en geïnteresseerde bezoeker."

Missie

Nummer 13 is een organisatie die bouwt aan een betere samenleving, kaders durft los te laten en doet en laat wat nodig is, omdat iedereen kansen verdient en iedereen een menswaardig bestaan mag leven. 
Wat Nummer 13 kenmerkt is het relationeel werken, waardoor de zorg afgestemd is en aansluit. Dat alleen al doet mensen groeien. 

Kernwoorden zijn: laagdrempelig, verbindend, volhardend en met lef

Visie

We zien veel (jonge) mensen die tussen wal en schip raken. Langdurig in deze situatie verblijven maakt dat (toekomst)perspectief en zingeving verdwijnen waardoor mensen problemen op meerdere leefgebieden ontwikkelen of problemen verergeren. Bij Nummer 13 trekken we samen met mensen op, halen we mensen uit de anonimiteit en creëren we mogelijkheden en perspectief.  

Wij willen dat mensen iets gelukkiger worden, dat ze geloven dat ze op eigen benen kunnen staan en lastige situaties kunnen oplossen en dat hoef je niet alleen te doen!

Nummer13

Buro voor
straathoekwerk

Vaak wordt gevraagd waar de naam ‘Nummer 13’ vandaan komt. Lambert: “Ik ben een paar keer verhuist en elke keer woonde ik weer op nummer 13. En de mensen waarmee we werken, voelen zich vaak ook een nummer 13, het ongeluksgetal.” Nummer 13 bestaat sinds 2011.

Straathoekwerk Zeewolde

Straathoekwerk Oldebroek

Jongerenwerk Oldebroek