Nummer13

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Intervisie

Intervisie

(ook SKJ – intervisie)

Intervisie heeft als doel om de kwaliteit van het werk te verbeteren. Hierin ga je als groep/team aan de slag met casuïstiek om van en met elkaar te leren, te reflecteren en tot inzichten te komen. De focus ligt op het vergroten van het professioneel leervermogen en persoonlijke en professionele ontwikkeling. De inbreng en het doel van de groep is leidend. In de begeleiding van de intervisie maak ik graag gebruik van creatieve en wisselende werkvormen. Juist buiten onze comfortzone is waar we leren!

 

Begeleide intervisie team/organisatie
Ben je opzoek naar een intervisor voor jouw team of organisatie. Neem dan contact op om mogelijkheden en wensen te spreken. Dit is altijd maatwerk!

 

Begeleide intervisie (SKJ)

Jaarlijks starten we een open intervisie jaargroep. De diversiteit van een open groep geeft extra leer-impulsen!
De groep bestaat uit professionals die werkzaam zijn in het sociaal werk. We komen, gedurende een jaar, elke 8 weken samen. In totaal gaat het dan om 6 bijeenkomsten. 

Aantal deelnemers: 4-8 personen
Tijdsduur: 2 – 2.5 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers)
Aantal bijeenkomsten: 6
Aantal SKJ punten: 12
Frequentie: elke 8 weken
Startdatum: september/oktober 2024 (datum volgt)

 

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie? Neem dan contact op!

Nummer13

Buro voor
straathoekwerk

Vaak wordt gevraagd waar de naam ‘Nummer 13’ vandaan komt. Lambert: “Ik ben een paar keer verhuist en elke keer woonde ik weer op nummer 13. En de mensen waarmee we werken, voelen zich vaak ook een nummer 13, het ongeluksgetal.” Nummer 13 bestaat sinds 2011.

Straathoekwerk Zeewolde

Straathoekwerk Oldebroek

Jongerenwerk Oldebroek