Nummer13

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Charlotte de Groot

Omschrijving:

Ambulant begeleider

In onze samenleving zien we dat er steeds meer mensen niet (meer) mee kunnen komen. Toch geloof ik dat er plek is voor iedereen, zolang we elkaar maar tijd, vertrouwen en kansen geven. Misschien speelt er nu veel in iemands leven, waardoor het ‘navigeren in de mist’ is. Maar niemand mag er alleen voor staan in moeilijke periodes.  Erover praten, steun of juist afleiding en (toekomst) perspectief zoeken helpt echt! Ik sta graag naast hen en ga samen op zoek naar een weg uit de mist. Waar is iemand kracht verloren? Maar veel belangrijker: waar zit die kracht nog steeds, wat wil iemand in de toekomst, en wat gaan we dóén? 

Ik loop heel graag mee en vertrouw daarbij op hun tempo en pad. Kleine (zinvolle) stapjes en af en toe op je bek gaan, dan komen we er ook. 
Omdat ik er in geloof dat als je je gezien en gehoord voelt, je beter kan mee kan doen in de maatschappij. Op manier die passend is. 
Daar zet ik me graag voor in!

Nummer13

Buro voor
straathoekwerk

Vaak wordt gevraagd waar de naam ‘Nummer 13’ vandaan komt. Lambert: “Ik ben een paar keer verhuist en elke keer woonde ik weer op nummer 13. En de mensen waarmee we werken, voelen zich vaak ook een nummer 13, het ongeluksgetal.” Nummer 13 bestaat sinds 2011.

Straathoekwerk Zeewolde

Straathoekwerk Oldebroek

Jongerenwerk Oldebroek