Categories

Zomeravondvoetbal

Zomeravondvoetbal voor jongeren

WEZEP – Na een geslaagde pilot van de zomeravondvoetbal in 2019, slaan voetbalvereniging WHC, straathoekwerk Nummer-13 en Goed Bezig Oldebroek de handen dit jaar weer ineen om de zomeravondvoetbal voor jongeren te organiseren.
Dit jaar zijn er drie avonden waarop er gevoetbald gaat worden, namelijk: vrijdag 21 mei, vrijdag 4 juni en vrijdag 18 juni. Er wordt nog steeds gevoetbald volgens de zaalvoetbalprincipes als het gaat om veldgrootte, regels en aantal spelers. Dit jaar zullen er scheidsrechters op de velden aanwezig zijn waardoor de teams geen eigen scheidsrechter hoeven te leveren en de focus volledig op het voetballen kunnen leggen.

Succesvolle Pilot

In 2019 heeft er een zeer geslaagde eerste editie plaatsgevonden van de zomeravondvoetbal. Helaas gooide het coronavirus afgelopen jaar roet in het eten van een tweede editie. Met de huidige vooruitzichten is de organisatie van editie 2021 in volle gang en zullen er drie avonden worden gepland voor het voetbaltoernooi.

Aanmelden

Als je mee wilt doen kun je je individueel opgeven of in teams van vier spelers en een keeper. Mail je teamnaam, met spelersnamen en leeftijden, de naam van de scheidsrechter en de data dat jullie meedoen naar r.uitslag@nummer-13.nl of via een Instagrambericht aan nummer13_jongerenwerk. Wanneer niet je zelf meespeelt ben je ook welkom langs de lijn!
Buurtsportcoach Wycher Sprick hoopt op een grote opkomst: “We zitten al zolang stil en de jeugd is volgens mij enorm toe aan bewegen zoals we dat voor de corona deden. Door de huidige maatregelen is het weer mogelijk om de zomeravondvoetbal te organiseren en ik verwacht dat de jongeren hier weer graag aan mee willen doen!”

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Wycher Sprick van Goed Bezig Oldebroek via wsprick@oldebroek.nl of 0646311691.