Categories

Vacature psychomotore therapeut

VACATURE PSYCHOMOTORE THERAPEUT (PMT) bij NUMMER 13

Ben jij de gedreven Psychomotore Therapeut die jongeren en gezinnen met spel en beweging helpt? Leer jij hen grip te krijgen op hun problemen en zichzelf positief te ontwikkelen? Durf jij buiten de gebaande kaders te denken om volledig bij de jongere aan te sluiten? Kan jij vanuit jouw opleiding en ervaring je bevindingen in praktische en bruikbare adviezen omzetten? Antwoord jij hier volmondig “ja” op, dan bieden wij jou de geweldige functie van Psychomotore Therapeut bij Nummer 13 aan!

Wat ga je doen
Als psychomotore therapeut bied je behandeling aan jongeren waarbij sprake is van psychische kwetsbaarheid of een andere reden die hen in meer of mindere mate beperkt in het dagelijks functioneren. Jongeren en gezinnen komen bij jou na een verwijzing van het Centrum Jeugd & Gezin (CJG), waar een zeer nauwe samenwerking mee is. Je stelt samen met de jongere een ontwikkelplan op en werkt vervolgens samen aan de gestelde doelen. Je stemt waar nodig je aanpak en transfer af binnen jouw team, CJG en de bij de jongere betrokken opvoeders/vertegenwoordigers. De doelgroep vraagt van je om creatief te zijn. Het is van essentieel belang om een passend behandelaanbod en bewegingsgerichte activiteiten te organiseren. Je adviseert en verwijst wanneer er meer of andere (specialistische) hulpverlening nodig blijkt.

Nummer 13, buro voor Straathoekwerk & Jongerenwerk
Met een geheel eigen visie en werkwijze biedt Nummer 13 straathoekwerk, jongerenwerk én PMT. De werkers zijn gedreven, autonoom en weten de juiste samenwerkingspartners te vinden om tot positieve ontwikkeling en resultaat te komen. Nummer 13 onderscheidt zich door laagdrempelig en toegankelijk te zijn, af te stemmen op wat nodig is en heeft veel ervaring met complexe hulpvragen. De meeste jongeren zijn 10 tot 18 jaar, maar je werkt ook met volwassenen. Van jou wordt gevraagd om ook ambulant te werken als de casus daar om vraagt.

Wat vragen wij van jou

  • Een afgeronde HBO-opleiding Vaktherapie PMT;
  • Je bent creatief in het opstellen van een behandelplan gericht op de persoonsgebonden problematiek van de jongere;
  • Je neemt initiatief en bent innovatief;
  • Je kan zelfstandig goed uit de voeten, maar zoekt ook actief de samenwerking.

Wat kunnen wij je bieden

  • Werken in een hecht en veelzijdig team;
  • Salaris conform CAO Sociaal werk;
  • Flexibele werktijden die je zelf in kan plannen;
  • Contract voor 8 uur. Verwachting is dat dit meer wordt in de toekomst.

Solliciteer en contact
Ben je nieuwsgierig en enthousiast geworden? Stuur je motivatie en CV naar Lambert Jongetjes: l.jongetjes@nummer-13.nl, of bel op 06 22671679.